perjantai 18. tammikuuta 2019

Pinkkiä pinkin päällä


Usein värillä on väliä. Niin myös tälläkin kertaa. Näihin kakkuihin piti saada pinkkiä! 

Ensimmäinen kakku on prinsessoiden syntymäpäiväkakku. Toiveena oli pinkkiä, kruunu, timanteja ja kaksi kerrosta. Timantit muuttuivat matkalla helmiksi. Kakussa on täytteenä mansikkaa ja valkosuklaatäytettä. Kuorrutus on marenkivoikreemiä. Kakku on suihkutettu kuorruttamisen ja päällekäin asettelun jälkeen kauttaaltaan helmiäisspraylla. Ruudukkokuvio on pursotettu marenkivoikreemillä. Se ei kyllä ollut mikään siistein tapa.
Kruunu on tehty sokerimassasta hyvissä ajoin kuivumaan, jotta se kestäisi hyvin. Kruunun koristeena on sokerihelmiä ja muutama sokeritimantti. Kakkujen alareunassa olevat helmet on tehty sokerimassasta ja ne on pyöritelty helmiäisefektitomuvärissä.





Kruunu oli suht helppo tehdä. Sokerimassa piti jättää melko paksuksi että koriste pysyi muodossaan.



Tämä kakku taas lähti kolmannelle pinkin ystävälle. Tähän kakkuun toivottiin vähän valkoistakin mukaan. Kakkuna on mansikka-vaniljatäytekakku. Kuorrutuksena marenkivoikreemiä, sekä pinkiksi värjätty valkosuklaa drip cake -kuorrute. Koristeeksi laitoin kaikkea pinkkiä ja valkoista. Macaronseja, karkkeja, kimaltavia sokerimassaperhosia, nonparelleilla koristeltuja vaahtokarkkeja, valkosuklaakoristeita, sokerihelmiä..


Glitteriperhosia

Ihan kivasti onnistuneet valumat.

Tykkään kovasti tällaisesta "överi"koristelutyylistä, kun sillä saa melko yksinkertaisesti tosi näyttävääkin jälkeä. Ja mahdollisuuksia ja variaatioita on vaikka kuinka paljon!


Onnea vielä päivänsankareille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti