maanantai 11. maaliskuuta 2019

Barbie -kakku



Siskoni vanhimmat lapset juhlivat muutama viikko sitten synttäreitään. 5v täyttävä tyttö oli toivonut jo hyvissä ajoin barbikakkua, nähtyään kuvan tästä aiemmin tekemästäni Frozen Elsa -kakusta.
Poika toivoi Batman -kakkua ja jutun siitä ja kuvia juhlien muista tarjottavista löydät TÄÄLTÄ.

Sivusta

 Tein kakun kahdesta päällekäin laitetusta, sokerikakkupohjaisesta täytekakusta. Leivoin ja täytin kakut 20cm ja 15cm vuokiin. Täytteenä oli vaniljarahkakermaa sekä marjoja. Yhdessä välissä mustikkaa, toisessa mansikkaa ja kolmannessa vadelmaa. Marjat ovat tämän päivänsankarin mieleen, koska viime vuonnakin hän toivoi täsmälleen samat marjat kakkuunsa. Silloin lopputulos näytti tältä: Kaja -kakku

Alussa mainitsemassani Elsa -kakun jutussa on paremmin selitettynä kakun muotoilua ja muutama kuvakin työvaiheista. Tähän kakkuun barbi löytyi päivänsankarin omasta lelulaatikosta ja siivet on leikkaa-liimaa-askarreltu kimaltavasta hologrammikartongista. Kakun piti olla nimenomaan keijubarbi, joten sille piti siivet ehdottomasti laittaa. Barbissa oli valmiiksi kiva yläosa, niin sitä ei tarvinnut sen enempää miettiä. Kakku on kuorrutettu mansikkatomusokerista tehdyllä marenkivoikreemillä. Aivan helmaan yritin tehdä vähän liukuvärjäyksen tapaista jälkeä. Se ei ainakaan näissä kuvissa näytä niin kivalta kuin livenä. Ennen barbin upotusta, suihkutin kakun helmiäisspraylla. Tämä keijukainen on myös perhosten ystävä, ja siksi helmat saivat koristeekseen kimaltavan perhosparven. Perhoset muovailin sokerimassasta ja kimallutin syötävällä glitterillä.



Takaa. Siivet ovat hologrammikartonkia ja sinitarralla kiinni barbin selässä.

Ihana ilme! :) <3

Tässä molempien kakut



  

Tämä oli kaikenkaikkiaan hauska kakku tehdä ja mahtavaa kun päivänsankarikin piti kakusta niin kovasti! <3

VIISINKERTAISESTI ONNEA!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti