maanantai 27. elokuuta 2018

Kaivinkonekakku



Kaivinkone. Siinä on vekotin, joka lumoaa sekä pienet, että isot. Kaivinkone on traktorin ohella miltei maansiirto- ja työkoneiden kuningas. Ei ollut siis suurikaan yllätys, kun kuulin veljenpoikani syntymäpäiväkakkutoiveen. Kaivinkonekakku ja siinä työmaa ja työmaakyltti. Ja olihan tällainen toive oikein mukava toteuttaa! :)


Kaivurin toivottiin olevan keltainen ja merkillä ei ollut väliä. Mallia otin aika monesta eri kaivurista, mutta lopulliseksi merkiksi valikoitui Komatsu. Veljenpoikani kyllä sanoi ettei ole kuullutkaan tuonmerkkisestä! :D




Kakku oli mansikan ja vaniljan makuinen perusvarmasti hyvä 8 munan 28cm kakku. Kuorrutin sen marenkivoikreemillä. Kun pinta oli ok, kaivoin siihen veitsellä kuopan, jotta sain työmaalle vähän syvyyttä. Työmaan mullalla olevan alueen kuorrutin kaakaolla ruskeaksi värjätyllä kreemillä ja kreemin pintaan jauhoin oreo-keksejä. Oreoista otin täytteen pois ennen musertamista. Keksimurska näytti yllättävän hyvin mullalta!


Sitten pursotin ruohotyllalla ruohoa kaivauksien ympärille.



Kaivinkoneen merkki oli Komatsu, mutta malli HP8 14418. Eli veljenpoikani nimikirjaimet, uusi ikä ja synttäreiden päivämäärä 14.4.-18. Mielestäni ihan hauska pieni yksityiskohta.



Työmaan ympärille tarvittiin tietysti aita lippusiimoineen ja kieltokyltteineen. Tolpat ovat grillitikkuja, liput kartonkia ja kyltit netistä tulostettuja varoituskylttejä minikoossa. Itse kaivinkoneen tein sokerimassasta.



Ja tässä kuvaa juhlapöydästä. Herkullisia suolaisia ja makeita juttuja oli tarjolla. Esimerkiksi tuo kinkulla ja viiriäisenmunilla päällystetty voileipäkakku oli niin nätti ja hyvänmakuinen!




Ja sitten päivänsankari leikkasi kakkunsa! Tyylikkäästi aurinkolasit päässä ja erittäin miehekkään palan! Hän kyllä vakuutteli että "jaksan jaksan" syödä ja niin jaksoikin. Ei siinä kauaa nokka tuhissut. Se oli kyllä maailman paras kiitos leipurille ja tädille! <3

Niin paljon kuin lautaselle mahtui! :D

KAUHAKAUPALLA ONNEA! :) <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti