lauantai 20. tammikuuta 2018

Avokadosalsaa ja kanaa salaattipesässä


 Harvinainen ruoanlaittopostaus! :D

Perjantai-illan sapuskana mulla oli herkkujen herkkua. Avokadosalsaa. Vähän kuin guacamolea, mutta parempaa. Tämän virheän mönjän kauhoin salaatinlehdille ja lisukkeeksi paistoin kanaa. Nam, mikä kanasalaatti! Muistaakseni olen laittanut tämän saman ohjeen myös vanhaan blogiini, kummajuttuun, mutta koska se on niin hyvä, saatte sen tännekin! :D


2 kypsää avokadoa
1 keskikokoinen punasipuli
1 paprika 
n. 3 tomaattia
2 limettiä
chiliä, chilikastiketta, tabascoa tms.
omenaviinietikkaa
mustapippuria
(sokeria)

Silppua sipuli ja purista joukkoon limen mehut. Halkaise avokadot ja lusikoi hedelmäliha sipulin joukkoon. Haarukoi rakenne rikki. Kuutioi paprika ja tomaatit. Sekoita joukkoon. Mausta chilillä tai chilisoosilla sopivan tuliseksi. Mulla oli sweet chili -soosia ja vihreää tabascoa. Jos käyttämässäsi chilituotteissa ei ole makeutta, lisää vähän tarvallista sokeria. Viimeistele etikalla ja pippurilla.



epämääräisen näköistä mössöä...mutta herkkua. :)
 

Paista uunissa tai pannulla kanafileitä ja anna jäähtyä. Siivuta fileet. 
Levitä lautaselle jääsalaatin lehtiä. Lusikoi päälle avokadosalsaa ja nosta salsan päälle pari-kolme kanapalaa. Sitten vain salaatinlehti kouraan, rullalle ja ääntä kohti. :D
 

1 kommentti: