sunnuntai 20. elokuuta 2017

Pikku Myy -kakku




"Kaksi karamellia lasketaan kai yhdeksi, jos ne ovat takertuneet toisiinsa?" 

Pikku Myy

-------

Tällainen kakku lähti matkaan jollekin Myy-fanille.  Minäkin olen Myy-fani. Myy on hurmaava. Tahtoisin olla kuin hän...ja välillä tuntuu että olisinkin kuin hän. Vaikka ulkopuolisen silmään vaikutan varmaan ihan Muumimammalta...tai vaihtelevasti Vilijonkalta, Hemulilta tai Nipsulta. Joskus tunnen itseni Noidaksi, välillä Nuuskamuikkuseksi. Aamulla herään Mörkönä. 

Lapsena lempihahmoni olivat Myy, Aliisa, Noita, Haisuli ja aivan kammottava Mörkö! Niin kammottava ettei siitä voinut olla salaa pitämättä. :D 



Kakun kuorrutus on keltaiseksi värjättyä marenkivoikreemiä, Myy sokerimassaa ja reunoilla olevat karkit irtokarkkiosaston hedelmänaperoita.




Olen aikaisemminkin tehnyt Myy-kakun. Siitä juttua Kummajutun puolella, TÄÄLLÄ.

Pikku Myyn tekoon löytyy hyvää ohjeistusta Kinuskikissan sivuilta, TÄÄLTÄ.


Tämän kakun pohjana on kolme mehevää kaakaokakkupohjaa ja täytteinä juustokakkumaiset vadelma- ja kinuski-daimtäytteet. Kakku on kasattu vuokaan hyytymään ja ennen koristelua kipattu lautaselle. Sitä on kostutettu hiukan mansikkamehulla. Reseptiin pääset TÄSTÄ.



 "Tämä tyttö ei väistä tai pelkää missään. Hän juhlii ja riehuu tai on ikävissään. Hän siitä niin tykkää ja siinä on syy. Hän on hurmaava, kiukkuinen, onnekas Myy."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti