sunnuntai 5. huhtikuuta 2020

Karanteeniaskartelua - Askarreltu rairuoho



 Tässä pieni askarteluvinkki koronakaranteenipäivien puuhaksi videomuodossa. 

Pääsiäisruoho on tietenkin erittäin mielenkiintoista seurailtavaa, kun sen kasvattaa oikeasti itse. Ja aika helppokin kasvatettava. Ruoho kasvaa vaikka talouspaperin päällä!

Tällaisen paperiversion kasvattaminen on kuitenkin pientä kivaa puuhastelua ja ainakaan kastelun puutteesta tämä ruoho ei kuukahda. 


Ruohon tekoon tarvitaan vihreää paperia, purkki (jugurtti, viili tms.), liimaa (erikeeper-tyyppisellä liimalla hoituu tämä askartelu parhaiten), sakset ja paperia jolla päällystää ja koristella kuppi. Höyhenet tai muut lisukkeet maun mukaan. Kierrätyspaperit, esimerkiksi aikakauslehtien kivat kuvat kannattaa hyödyntää.

Valmistusohje on yllä olevissa videoissa...


HUOM! Yksi video ei mahtunut ,koska oli muka niin suuri. Siinä kerroin että purkin pohjalle kannattaa pursottaa reilusti liimaa ennenkuin "ruohorullan" laittaa purkkiin.

Tämän postauksen idea lähti siitä kun innostuin tekemään pari askarteluvideota piristykseksi sukulaislapsilleni. Kuvauksen toteutus ja työni jälki on aika kömpelöä mutta ajatus on tärkein.

Puhelimella kuvattujen videoiden teko ja lähettäminen kuluttaa laitteiden muistia, sekä minulla että vastaanottajalla. Ja tännekin sai laitettua vain lyhkäisiä videopätkiä kerrallaan, mutta halusin kokeilla videovinkkien jakoa myös tätä kautta.

TIPITII! Hyvää pääsiäistä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti