torstai 31. toukokuuta 2018

Tissityttökakku


Tämä uhkea luomus lähti eräälle 18 vuotta täyttävälle pojalle. Nyt oli ainakin kakun vääntäminen rietasta ja ratkiriemukasta, kun puristelin tissejä oikeaan muotoon. xD


Kakku on kasattu kaakaolevykakkupohjasta ja siinä on täytteenä kahta erilaista pätkistäytettä. Vaaleassa täytteessä on tuorejuustoa, vispikermaa, sokeria, vaniljaa, piparminttuaromia ja pätkisrouhetta. Tummassa täytteessä vaahdotettua pätkisganachea (kermaan sulatettuja pätkiksiä), tuorejuustoa ja vispikermaa. Molempien täytteiden alle levitin kerroksen pätkisganachea. Kakku on kostutettu vadelmamehulla.

En enää muista määriä paljon laitoin mitäkin, mutta pitääpä leipoa joskus vastaavan makuinen kakku ja laittaa sitten reseptiä blogiin.


Tissit muhkeina ja uhkeina. :D 



Tässä näkyy kakun rakennetta. Kakku on kasattu levykakun palasista vartalon muotoon. Tissit kasasin kahteen pyöreähköpohjaiseen jälkkärikippoon. Annoin kakkujen vetäytyä yön yli ja seuraavana päivänä kumosin tissit paikoilleen.


Kas näin! :D



Seuraavaksi levitin kakkuun kolojen tasoitukseksi ylijäänyttä täytettä ja peitin kaiken kelmulla. Sitten rutistelin ja silottelin vartalon muodot kohdilleen kelmun päältä. 



Sitten kelmu pois ja kuorrutetta pintaan. Kuorrute on ihonvärillä värjättyä marenkivoikreemiä. Yritin tehdä mahdollisimman tasaista jälkeä, mutta tissit olivat haasteelliset kuorrutettavat.



Pikku-pikku-bikinit ovat mustaa sokerimassaa. Kaulin massan levyksi ja leikkasin sopivalta vaikuttavia palasia. Pitsireuna on tehty pitsireunamuotilla painamalla ja muotoilutikulla tökkimällä. Kuppien väliin tein mustista sokerihelmistä koristuksen ja bikinialaosaan tuli elintarvikevärillä hopeoitu sokerimassainen mersun merkki. Merkistä piti ensin tulla napakoru, mutta tein liian ison, eikä se sopinut. Samalla myös napa jäi tekemättä. Se kyllä kaivettiin tyttöselle näiden kuvien ottamisen jälkeen. :D



Ei muuta kuin onnea täysi-ikäiselle, tuoreen ajokortin omistajalle. Turvallisia ajokilometrejä mersun puikoissa! ;) :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti