keskiviikko 30. toukokuuta 2018

Herra Hevisaurus -kakku


Kummipoikani täytti 5v kevättalvella. Hän halusi Herra Hevisaurus -kakun. Blogiin kakku ilmestyy näin paljon myöhässä. Miten ärsyttävää, noloa ja laiskurimaista...mutta en ole vaan ehtinyt tai saanut aikaiseksi. Nyt yritän lähipäivinä päivitellä jonkinmoisen "kakkukimaran" ja sitten pistää äänestystä ja arvontaa pystyyn. :)


Tämä ei ole ensimmäinen hevisaurusprojektini. Samaisen pojan täyttäessä 2v, tein tällaisen Hevisaurus -juustokakun. Viime synttäreille tein hänelle tällaisen Hevisauruspuvun.


Tämä kakku on leivottu Wiltonin dinosaurusvuokaan 8 munan sokerikakkutaikinasta. Täytteenä oli mansikkatäyte ja kinuski-daimtäyte. Kakku on kuorrutettu värjätyllä marenkivoikreemillä. Vaate, mikrofoni, vyö, kynnet, hampaat ja silmät ovat sokerimassaa. Niitit kauluksessa ja hihansuussa ovat Rolkemin hopeavärillä maalattuja koristerakeita. Vähän siistimpi olisin saanut työnjäljessäni olla, mutta onneksi tämä syötiin oman väen pöydässä ja lapset sentään tunnistivat hahmon! :D

Myös tarjotin olisi saanut olla yksivärinen, mutta kaikkea ei voi saada...


Kuitenkin tästä tuli mielestäni ihan hauska sauruskakku. Pääasia että sankari oli tyytyväinen ja vieraillekin maistui! :)

Tätä oli oikein hauska tehdä! :)

Vyössä logona M - niinkuin Masi. :)


OIKEIN PALJON ONNEA MASI!

VIISINKERTAINEN RÄYH!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti