sunnuntai 18. helmikuuta 2018

Marvel -kakku


Pääsin tekemään synttärikakkua kahdelle Marvel-hahmojen fanille. Ja samalla pääsin itsekin tutustumaan näihin hahmoihin, koska sana "Marvel" oli mulle aika tuntematon. Pojat olivat jo aikoja aikoja sitten puhuneet myös jostain "avengereista". Ensin luulin että avengeri on mönkijän tapainen työkone. Myöhemmin luulin sen olevan Transformerssien jatko-osa. Ei ei ei! Avengers on elokuva, jossa juuri marvelhahmot ovat merkittävässä osassa. Korjatkaa jos olen väärässä.


 Tähän kakkuun valitsin marveleista Rautamiehen, Kapteeni Amerikan, Hulkin ja Hämähäkkimiehen. Googlasin kakkuvinkkejä ja aika paljon löytyi tämän tyyppisiä marvelkakkuja. Mitäpä sitä sitten kikkailemaan enempää. Ja tällä kertaa pääsin tekemään gluteenitonta kakkua. Jauhona käytin sunnuntain gluteenitonta jauhoseosta ja perunajauhoa. Täytteenä on vadelma-mansikkatäyte ja kinuski-daimtäyte. Kuorrute on marenkivoikreemiä, koristeet sokerimassaa ja mustaa pikeeriä.


Hulkin nyrkkiin otin mallia omasta räpylästä. :D

Jos aikaa olis ollut enemmän, olisi tällä hämppiksellä karvaiset sokerimassajalat. Noh..ens kerralla.

Pursotin jalat samalla pikeerillä kuin seitin.

IronMan. Kuva väärinpäin, en osaa kääntää.

Captain American kilpi

Tällainen kakku oli sisältä.

Lahjaksi synttärisankareille vein tällaiset omatuotantopaidat.


 Ja tässä vielä kuvaa juhlapöydästä. Taustalla gluteenitonta mokkapalaa, joka onnistui myös ihan mukavasti. :) Alla näkyy se kun kakkua on syöty juuri niinkuin halusin! Kaikki ovat leikanneet suosikkihahmonsa kohdalta! :) Itse taisin ottaa palasen Hulkin kohdalta. :D Tää gluteeniton kakku oli kyllä paljon parempaa kuin vehnäjauhoista leivottu. Taidan tehdä samoista jauhoista toistekin vaikkei gluteenittomuuta varsinaisesti vaadittaisi.


Huikeesti onnea vielä synttärisupersankareille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti