maanantai 3. kesäkuuta 2019

Rainbow Dash -kakku




 Tällaisen kivan, pirteän ja iloisen värisen kakun tein eräälle 2 vuotiaalle pienelle neidille. Sain joitakin ideakuvia kivan näköisistä kakuista ja niiden pohjalta syntyi tämä. Yhdestä ideakuvasta poimin leppäkertut, toisesta perhoset, kolmannesta sateenkaaren jne... Ja kaupasta löytyi ihana sateenkaaren väreissä koreileva poni kakun kruunuksi. Ponin nimi oli Rainbow Dash, joten se olkoon myös kakun nimi :)


Kakkupohjana oli kaakaoinen sokerikakkupohja ja täytteinä Fazerina-suklaan ja aprikoosin makuja. Tarkemmin sanoen ensimmäiseen väliin tuli itse tehtyä appelsiinicurdia, appelsiinimoussea ja suklaaganachea. Toiseen väliin suklaamoussea ja aprikoosihilloketta, eli aprikoosihilloa, johon palastelin sekaan säilykeaprikoosia. Kolmanteen väliin tuli appelsiinicurdia, vanilja-fazerinarouhemoussea ja säilykemandariinia. Ihan kiva appelsiini-suklaa-"pläjäys" :D Appelsiinimousse ja appelsiinicurd olivat ainakin ihania ja niistä täytyy joskus tehdä kunnon ohje tännekin.


Kuorrutin kakun sveitsiläisellä marenkivoikreemillä. Koristeet tein sokerimassasta. Ampiaisilla ja leppiksillä on pienenä viimeistelynä mustat strösselit tuntosarvina. Aurinko on muovailtu grillitikun nokkaan sokerimassasta. 

Ja mikä tärkeintä, päivänsankari sai juhlien jälkeen ponin ihan omaksi! <3 

Oikein paljon onnea vielä! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti