perjantai 19. marraskuuta 2021

Älä pelkää elämää


 

"Kun maailma muuttuu, myös me muututaan. Samaa köyttä eri suuntiin kiskotaan. Kaikki turhuus, johon juututaan. Kaikki aatteet, joita nurkkiin viskotaan. 

Kaunis, katala maailma. Anna meidän elää!" 

Haloo Helsinki

 

Ihanaa loppusyksyn päivää kaikille! :) Lupasin elokuussa Facebook-päivityksessäni jatkaa asioiden ja lukujen tutkimista ja nyt koen sopivaksi pohtia taas asioita "ääneen". Jos aihe tuntuu sinusta haastavalta käsitellä tai triggeröidyt tällaisesta helposti niin älä rääkkää itseäsi minun höpinöilläni :) <3

Aihe on nyt ajankohtaisempi kuin koskaan kaikkien muutoksien, sääntöjen ja syyllistyksen keskellä. Olisin ehkä halunnut jatkaa suoraan Facebook -seinälläni, mutta koen sen paikan muuttuneen viimeaikoina niin aggressiiviseksi, hyökkääväksi ja kansan kahtia jakavaksi, että käsittelen asiaa mielummin täällä oman blogini puolella, jos täällä olisi hiukan rauhallisempi vastaanotto ja toisaalta tekstistäkin taitaa tulla ehkä aika pitkä. (Liian pitkä! Ei tätä varmasti jaksa kukaan lukea! :D) Olen edelleen sitä mieltä, että lapsiamme ei pitäisi rokottaa näillä nopeasti kasaan kyhätyillä valmisteilla, joiden varsinkin pitkäaikaisista haittavaikutuksista ei ole vieläkään tietoa. Ja nyt olemme etenemässä sitä kohti että yli 5 vuotiaiden rokotukset voisivat alkaa ehkä joskus loppuvuodesta. Eikä tauti edes ole juurikaan vaarallinen lapsille. Sen sijaan piikistä on tuntunut tulevan ilmi kaikenlaista häikkää, haittaa ja avoimia kysymyksiä. En kuitenkaan edelleenkään väitä, ettei jollekin voisi tulla vakavia haittoja myös taudista joko suoraan tai välillisesti. Lasten lisäksi olen tottakai huolissani myös aikuisista.

Tällä hetkellä  Fimean rekistereissä on käsiteltynä 5686 ilmoitusta, joista ilmoittajan mukaan vakavia on 4032. Ilmoituksista hieman reilu puolet on tullut kuluttajilta ja toinen puoli terveydenhuollon ammattilaisilta. 12-17v lasten osalta ilmoituksia on käsitelty kaikkiaan 426. Näistä vakaviksi oli arvioitu 101. Jos hiukan auotaan aikuisten kohdalta noita vakavia haittoja, sieltä löytyy mm. veritulppia, aivoinfarkteja, sydänlihastulehduksia, ruusua, keuhkokuumetta, keskenmenoja ja anafylaktisia allergiareaktioita. Lapsilla on esim. vakavia sydänvaivoja ilmoitettu yhteensä 22, joista 13 on eritelty sydänlihastulehdukseksi. Varmasti nämä kaikki edellä luetellut haitat ovat tarvinneet jonkinlaista lääkärin tutkimusta ja taudin virallista toteamista. Ja tottakai nämäkin ovat edelleen voineet tulla jostain muusta syystä, mutta on kummallista että niin paljon kaikkea on alkanut ilmetä piikitysten aloittamisen jälkeen. Lisäksi on pitkä liuta sellaisia vaivoja, jotka saattavat lievänä olla ohimeneviä, mutta vakavina pitkäaikaisia riesoja. Esim. kuuloa ja näköä koskevat haitat, neurologiset ja ylipäätään kaikki toimintakykyyn vaikuttavat haitat. Miltä kuulostaisi vaikkapa vakava näköhäiriö, jatkuva vartalon kouristelukohtaus tai epänormaalin hillitön verenvuoto alapäästä? Olisiko kiva saada sellainen? Ohi menevänä tai pysyvänä? Ei varmasti...

Entä olisiko kiva saada korona? Ei varmasti, mutta viime päivien uutisten ja näkemieni, terveydenhuollon ammattilaisita tulleiden viestien perusteella vähän epäilen, että onko tämä rokote juuri se ase, joka minut koronalta pelastaisi. Tai sinut. Meidät. Tässä vaiheessa voin myös kertoa, että minulle äärimmäisen rakas ja tärkeä ihminen on juuri toipunut koronasta. Toivon todellakin ettei hänelle ilmene jatkossa(kaan) mitään hirveän vakavaa tai elämää haittaavaa oiretta taudin myötä. En siis kiellä sairauden olemassa oloa, enkä missään nimessä toivo että kukaan siihen sairastuisi. Olen surullinen kaikkien heidän puolesta, jotka ovat taudin takia tavalla tai toisella joutuneet kärsimään.


Tässä vain pienenä pintaraapaisuna poimintojani Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus Fimean koronarokotteiden haittavaikutusraporteista. Ja pääasiassa vain nimenomaan jo lähtökohtaisesti vakavina pidetyistä, vakavista haitoista. Kuva on mennyt blogiin liitettäessä harmillisen sumuiseksi. En ymmärrä miksi, mutta kai siitä jotenkin selvää saa. Kuolemia on raportoitu 132, joista 12 alle 50 vuotiailla. Tarkempaa käsittelyä odottamassa on tällä hetkellä n. 14900 ilmoitusta. Vakavia haittoja ei olisi kerrotun mukaan jonossa enää tällä hetkellä. Jonossa olevia haittoja ei vielä ole käsitelty numeroiksi tilastoihin. Ja uskon (ja tiedän) että todellakaan kaikkia haittoja ei ole ilmoitettu Fimeaan. Olen kuullut että tutkimuksen mukaan vain n. 10 % haitoista ilmoitetaan. Tiedä sitten onko tämä totta tai edes lähellekään totuutta.. Linkki haittavaikutuskoosteeseen TÄSSÄ.

Fimea ilmoitti aluksi haittoja tiheämmin. Kerran viikossa. Sitten kahden viikon välein ja tällä viikolla ilmoitettiin että jatkossa haitat raportoidaan vain kerran kuussa. Sopivasti pestään käsiä haittojen käsittelyltä ja ilmoittamiselta. Huonolta julkisuudelta?

"Kooste koronarokotteiden haittavaikutusilmoituksista sekä 12–17-vuotiaita koskevat haittavaikutusilmoitukset julkaistaan jatkossa kuukausittain, koska yleisimmin ilmoitettujen haittojen profiilissa tapahtuu enää hyvin vähän muutoksia. Mikäli vakavia turvallisuussignaaleita ilmenisi, niistä tiedotetaan erikseen." Fimea.

Vai että haittavaikutusprofiili on saatu jo riittävän kattavaksi. Enää ei tarvitse ilmoitella, kun mahdolliset eri sortit jo tiedetään. Määristä viis?...

 

Netissähän kiertää jos jonkinlaista viestiä, kuvaa, videota ja uutista. Osa on rokotetta vastaan ja osa sen puolesta. Kaikkea ei pidä uskoa ja niellä pureskelematta! Ihmisillä voi olla villi mielikuvitus ja osa jutuista voi olla täysin keksittyä, lavastettua ja liioteltua. Ja korostan että näin voi olla ihan kummalla puolella tahansa, olipa esitetty väite sitten kiistellyn asian puolesta tai vastaan.

Mutta joku koko koronajutussa haisee ja pahasti. Valtamedian uutiset tuputtavat kaikenlaista kauhutarinaa ja usein se on kovin epäloogista ja järjetöntä. Ensin yksi piikki suojaa. Sitten ei suojaakaan. Tarvitaan kaksi. Hups eikun ei vielä riitä, kolme onkin parempi, MUTTA Ruotsissa varaudutaan jo neljänsiin! Ihmiset varmasti luulivat ainakin jossain vaiheessa pääsevänsä kahdella piikillä, vaikka Helsingin Sanomissakin luki että koko euroopan väestölle on varattu keskimäärin yli 7 annosta. Samassa jutussa Sosiaali ja terveysministeriö kertoo varanneensa rokotteet koko Suomen väestölle myös vuosiksi 2022 ja 2023. Siitä päästäänkin siihen, että lääkevalmistajien ehdot ovat niin omituiset ettei mitään järkeä. He eivät ole vastuussa omista tuotteistaan. He eivät ala korvata ihmisten saamia rokotehaittoja millään tavalla. Tiedämmekö mitä tapahtuu jos jonkin lopulta huomataan menevän vikaan? Saako tuotteista mitenkään valittaa firmoille ja saako niitä palauttaa? Mailla on valtavat rahat kiinni piikeissä ja tämä on minun kuulopuheeni/tonkimisen tulos, että ainakin Pfizerin sopimukset ovat sellaisia, että kaikki tilattu on ostettava ja palautusoikeutta ei ole. Valmistajilla on myös oikeus muuttaa tuotteiden sisältöä halutessaan, eikä sisältöä tarvitse kertoa. Ja vaikka löytyisi joku muu hoito tai lääke covidiin, on maiden silti noudatettava rokotetilaustaan. Ja ostajien, eli maiden on kaikissa tapauksissa suojeltava Pfizeria kaikilta mahdollisilta kanteilta, vaateilta, vastuilta, sakoilta, rangaistuksilta, menetyksiltä, kustannuksilta ja kuluilta ym., jotka johtuvat tai liittyvät heidän rokotteensa seurauksiin. Melko paksua foliohattujuttua taas, mutta tällaisia tietoja liikkuu ja toisaalta kuka todistaa ettei näin olisi? En tiedä. Tutkikaa itse. Minä ainakin jään seuraamaan tätäkin juttua, että tihkuuko tietoa lisää.

Mitä tapahtuu ihmisen omalle immuniteetille, kun sitä jatkuvasti käpälöidään tällaisella kehon toimintoja muokkaavalla valmisteella? Kuinka paljon ihmisen omasta vastustuskyvystä voi olla jäljellä kolmannen, saati sitten noiden seitsemän piikin jälkeen? Voiko piikkiin tottunut kroppa enää toimia normaalisti? On väläytelty että koronarokotteisiin voisi liittyä ADE-ilmiöksi (antibody-dependent enhancement) kutsuttu tila, jossa rokote laukaisee immuunipuolustuksen ylivirittyneeseen tilaan. Henkilö voi saada luonnoviruksen kohdatessaan voimakkaampia ja vakavampia oireita, kuin ilman rokotetta olisi tullut. ADE:n seurauksena ihminen ei ehkä lopulta kestä tauteja tai niistä paraneminen on hankalaa.

Itse en uskalla kyseistä tuotetta itseeni ottaa, koska minulla on ennestään kaksi autoimmuunisairautta ja olen tarkkailussa kolmannen puhkeamisen varalta. Haittaryhmissä on tullut paljon viestejä ihmisiltä kuinka heille on puhjennut piikin jälkeen autoimmuunisairaus tai joillakin jo olemassa olevat sairaudet ovat pahentuneet yhtäkkiä, eikä lääkkeistä tunnu olevan enää apua. Lisäksi ihan uutisissakin on kerrottu ettei piikki välttämättä ole niin toimiva ja tehokas immuunipuolustusta heikentävää lääkitystä käyttäville henkilöille.


No sitten itse piikin sisältö. Se on minulle periaatteessa ihan sama mitä siinä on, koska haittavaikutukset puhuvat aivan riittävästi sen puolesta, ettei sisältö vaikuta kaikille terveelliseltä. Vertaus siihen että emmehän me tiedä mitä aineita syömissämme hampurilaisissa tai käyttämässämme shampoossakaan on, on toki totta, mutta ehkä hiukan hakemalla haettu. (Sen vain sanon tässä kohtaa, että itse en halua syödä enää Mäkkärissä :D ) Ja jos käyttämani shampoo yllättäen yhdistyisi kuolemiin ja vammautumisiin, niin eikö silloin olisi ihan sallittua kyseenalaistaa ja boikotoida kyseistä tuotetta?

Comirnatyn tuoteseloste on mielenkiintoinen. Siinä mainitaan vaikuttavaksi aineeksi COVID‑19-mRNA-rokote. Muut aineet ovat:

  • ((4-hydroksibutyyli)atsanediyyli)di(heksaani-6,1-diyyli)di(2-heksyylidekanoaatti) (ALC‑0315)
  • 2-[(polyetyleeniglykoli)-2000]-N,N-ditetradekyyliasetamidi (ALC‑0159)
  • 1,2-distearoyyli-sn-glysero-3-fosfokoliini (DSPC)
  • Kolesteroli
  • Kaliumkloridi
  • Kaliumdivetyfosfaatti
  • Natriumkloridi
  • Dinatriumfosfaattidihydraatti
  • Sakkaroosi
  • Injektionesteisiin käytettävä vesi

Rokotteen vaikuttava aine on rokote?!? Mitä tämä tarkoittaa? :D Sama kuin pullapussissa lukis: "Ainekset: Pulla." Mitä hittoa tämän vaikuttavan aineen taakse kätkeytyy.. se on valmistajan salaisuus.

Noista muiden aineiden ensimmäisistä kirjain- ja numerohirvityksistä ei ota seppäkään selvää. Tuo ensimmäisen rivin ALC-0315:sta kerrotaan että se ei olisi ihmisille tarkoitettu aine. Samat sanat on myös ALC-0159:ssä.

"ALC-0315 on ionisoituva lipidi, jota on käytetty muodostamaan lipidinanohiukkasia RNA:n kuljettamista varten. ALC-0315 on yksi komponenteista BNT162b2-rokotteessa SARS-CoV-2:ta vastaan ​​ALC-0159:n, DSPC:n ja kolesterolin lisäksi. Tämä tuote on tarkoitettu vain tutkimuskäyttöön, ei ihmiskäyttöön."

No mitä vittua?...ei haittaa. Ottakaa piikki!

Polyetyleeniglykolista googlaamalla selviää että sitä käytetään monenmoiseen. Liuottimena, emulgointiaineena ja apuaineena lääketieteessä, kosmeettisissa valmisteissa ja kumintuotannossa. Se on nieltynä myrkyllistä, mutta muuten käytettynä ilmeisesti ok. 4-hydroksibutyylin takaa löytyy mainintoja vaarallisesta, ärsyttävästä aineesta, jota ei ole tarkoitettu ihmisille tai eläimille. Kaliumdivetyfosfaatin googlaaminen vei lannoitteiden ja elintarviketeollisuuden maailmaan, mutta se tunnetaan myös pietsosähköisenä materiaalina. Jännittävää ja mielenkiintoista! :D Kaliumkloridia käytetään lääkeaineena hypokalemian eli kaliumin puutostilan hoitoon. Kalium on välttämätön aine keholle ja toimii mm. lihaksissa elektrolyyttina. Mm. urheilujuomissa olen huomannut olevan kaliumkloridia. Suurina annoksina kaliumkloridi kuitenkin aiheuttaa hyperkalemian ja sen seurauksena sydänpysähdyksen. Kaliumkloridia käytetään mm.raskaudenkeskeytyksissä ja teloituksissa viimeisenä, tappavana myrkkyruiskeena. Eli pieninä määrinä hyvis-aine, suurina määrinä pahis. Toivotaan että tämä rokotteen "vaikuttava aine" ei sisällä kovin paljon kaliumkloridia.

 Vaxevrian (AstraZenegan) ainesosaluettelo on myös mielenkiintoista luettavaa. Sieltä löytyy mm. polysorbaatti 80, jota minullakin on omassa hyllyssä. Se on vahva emulgointiaine, jolla saa hetkessä rasvan liukenemaan veteen. (Esim. oliiviöljyn jalkakylpyveteen ja tuoksuöljyn pyykkietikkaan.) Se on niin tujua tavaraa, ettei tulis mieleenkään että sitä käytettäis sisäisesti. Mutta kyllä sitä käytetään pieniä määriä elintarvikkeissa kuten jäätelöissä. Sen on eläinkokeissa tutkittu aiheuttavan lapsettomuutta.

Eurooppalainen syö päivittäin 100 mg polysorbaatti 80:ä ruoan mukana.[1] Influenssarokotteissa on yhdessä annoksessa 0,025 mg (eli 25 mikrogrammaa eli 0,000 025 grammaa) polysorbaattia.[2]. Pandemrix-sikainfluessarokotteessa polysorbaatti 80:tä oli 4,86 mg (milligrammaa). [3] Fluarix -kausi-influenssarokotteessa on polysorbaatti 80:tä, mutta määrää ei kerrota valmisteyhteenvedossa. [4]

Yleisesti ottaen polysorbaatti 80 on turvallinen ja hyvin siedetty vaikkakin pieni joukko ihmisiä voi olla herkkä tälle ja haitallinen Crohnin tautia sairastaville.[5][6]

Vuonna 1984 Yhdysvalloissa 38 keskoslasta kuoli E-Ferol-ravintolisän aiheuttamiin komplikaatioihin (maksan ja munuaisten vajaatoiminta, keuhkotoiminnan huononeminen, trombosytopenia ja askiteksen hengenvaarallinen oireyhtymä). Myöhemmissä tutkimuksissa selvisi, että komplikaatiot johtuivat injektoitavan ravintolisän sisältämästä polysorbaatti 80:sta ja dl-alfa-tokoferolista.[7][8]

Vuonna 1993 tehtyjen eläinkokeiden perusteella polysorbaatti 80:n on epäilty aiheuttavan lapsettomuutta.[9]

Vuonna 2007 tehdyissä eläinkokeissa raskaana oleville rotille annettu polysorbaatti 80 alensi selvästi syntyneiden poikasten painoa.[10] Tosin tuossa käytettiin suuria 16,783 ml/kg annoksia, joka ihmisellä vastaisi massiivisia yli kilon polysorbaatti 80 -annoksien nauttimista joka päivä 21 päivän ajan. 

Wikipedia

Tämäkin aine on vain yksi esimerkki. Pienenä annoksena suht turvallinen, suurena vähintään epäilyttävä. Mutta näinhän voi sanoa mistä tahansa aineesta tai ruoasta. Muskottipähkinäkin on pienenä määränä hyvä mauste, 1-2tl jauhetta tai muutama pähkinä onkin jo amfetamiinin kaltainen, hallusinaatioita ja pelkotiloja aiheuttava "huume" ja suuret määrät muskottipähkinää voivat aiheuttaa jopa kuoleman. Tiedän että nyt joku joka lukee tätä, miettii että "ihan paskat, valheisiin perustuvat googlaukset, ja tällä ei kyllä todisteta yhtään mitään!" No ei ehkä, mutta jään mielelläni näitäkin asioita seuraamaan ja tutkimaan ennenkuin kipitän piikkijonoon. :D

 

Paljon keskustelua on herättänyt epäilys ja "epävirallisten" tutkijoiden löydökset injektioiden sisältämästä grafeenioksidista, joka on ihmiselle myrkyllinen aine. Pfizerin entisten työntekijän paljastukset tukevat tätä väitettä ja löydöksiä. Vuonna 2004 löydetystä grafeenioksidista on muovattu kaikkien aikojen ihmeteknologia-ainetta. Se on vahvimpia ihmisen tuntemia aineita. Monin verron titaania vahvempaa, mutta nanohiukkaskokoista. Se on elastista ja äärimmäisen johtavaa. Sillä kerrotaan olevan kyky aktivoitua sähkömagneettisesti. Grafeenia ja grafeenioksidia muoviteollisuudessa käsittelevän artikkelin loppu on lähes hyytävä: 

"Grafeenioksidi vaikuttaakin lupaavalta keinolta parantaa sekoittumista, ainakin LDPE-PA -seoksissa. Samalla grafeenioksidin pelkistyminen ekstruusiossa vaikuttaa positiivisesti myös seoksen muihin ominaisuuksiin, kuten sähkön- ja lämmönjohtavuuteen. Grafeenioksidin tutkimista tullaankin mahdollisesti jatkamaan Tampereen yliopistolla laajemmassa mittakaavassa eri projektien parissa." 

 ...Niin... missäs meillä sitä rokotetutkimusta oikein tehdään, Mika Rämet, Tampereen yliopiston rokotetutkimuksen johtaja ja kokeellisen immunologian professori? Minä en suoraan väitä että koronarokotteissa olisi grafeenioksidia, mutta onhan tämmöinen mahdollisuus ehdottoman tärkeä asia tiedostaa ja sen myötä tutkia/seurata!


Japanissa 1,63 miljoonan rokote-erä Modernaa vedettiin pois käytöstä, kun siinä havaittiin epäpuhtauksia, siis jotakin sinne kuulumatonta. Löydöksiä kuvailtiin metallihiukkasten kaltaisiksi. Kaksi 30 vuotiasta miestä oli kuollut muutaman päivän kuluttua saatuaan saastuneen rokotteen. Yhteyttä selvitellään. Joka tapauksessa siellä toimiin ryhdyttiin.

Suomessa on käytössä hyvin lähekkäisellä eränumerolla varustettua Modernaa, kuin tämä Japanissa kielletty erä oli. Kuolemia ja haittoja on tullut, mutta miten meillä reagoidaan? Tutkimuksia ja selvityksiä ei missään nimessä tehdä. Monet ovat vaatineet että injektiopullot pitää tutkia ennenkuin rokotuksia jatketaan! Esimerkiksi Ilkka Tiainen ja Ville Puromäki ovat pyytäneet jopa KRP:ltä apua koronarokotteiden tutkimiseksi. Katso Ilkka Tiaisen selvitys avunpyynnöstä Youtubesta LEVELIn uutisista kohdasta 4:02:30 alkaen. Kukaan ei halua auttaa. Ketään ei kiinnosta mitä rokotteissa on. Ketään ei kiinnosta turvallisuus. Edes Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus Fimeaa ei kiinnosta turvallisuus!!

Päinvastoin Fimea hidastelee ilmoitusten käsittelyn kanssa ja vähättelee ilmoitusten vakavuutta. Tottakai sinne voi ilmoittaa vaivojaan liioitellen, mutta ilmoituksen tehneiden mukaan ilmoituksen teko ei ole helppo tai kovin nopea tapahtuma. Siihen ei kuulema täysjärkinen huvikseen tai pikkusyistä ryhdy. Ilmoitukseen tarvitaan tarkkoja tietoja mm. rokotteesta. Fimea on vedonnut siihen että kuluttajat merkkaavat tahallaan vaivat vakaviksi, vaikka ilmoituksessa olisikin ohimeneviä pikkuvaivoja. Ilmoituksessa ei kuitenkaan kuulema oikeasti kysytä rasti ruutuun sitä, onko vaiva vakava vai ei vakava. Siellä kysytään mm. jouduitko sairaalaan tai saitko pysyvän vamman. Missään ei suoraan kysytä ilmoittajan mielipidettä onko vaiva vakava, mutta ilmoittajan liioitteluun silti vedotaan ilmoitusten vähättelemiseksi. Mielenkiintoista. Moni on kertonut että Fimean sivut tökkivät ja heittävät jatkuvasti ulos kesken ilmoituksen teon. Fimea on vedonnut hitaudessaan ainakin siihen, että heillä on niin kovin kiirettä kun ilmoituksia tulee ovista ja ikkunoista ja ne pitää käsitellä tarkasti. Tähän liittyen he toivoivat, että jo tiedossa olevista haitoista ei tarvitsisi ilmoittaa. Mielestäni tämmöinen pelleily pimittää kokonaiskuvaa ja hämärryttää luottamusta kyseiseen laitokseen. Hyvänen aika! Hankkikaa parempi järjestelmä ja enemmän työvoimaa!! Eräälle ilmoittajalle oli vastattu että heillä on niin vanha ohjelma, että siksi sivut tökkivät välillä. Ja nyt jos koskaan pitäisi olla pelit ja rensselit, sekä kapasiteetti kunnossa! Fimea myös intohimoisesti toitottaa joka välissä että jos saa esim. sydänkohtauksen, veritulpan, oudon ihottuman, vapinakohtauksen, halvauksen tai hengenmenon vaikka kuinkakin välittömästi piikin jälkeen, on se vain kohtalon määrittelemää sattumaa. Yhteyttä ei voida ehkä mitenkään todistaa. Mutta ei hätiä mitiä. Melkein kaikesta voi parantua, Fimea lohduttaa.

Samaa laulua laulaa THL:n ylilääkäri Hanna Nohynek. Mitään ei voida todistaa, mutta silti kaikki on toki mahdollista, mutta "harvinaista". Mutta jos ottaa rokotteen niin mitään pahaa ei voi tapahtua ja pääsee parempien ihmisten joukkoon. Nohynekin mielestä on erittäin tärkeää ottaa rokote, mutta onko hän itse vieläkään suorittanut tätä velvollisuutta? (edit. eräässä haastattelussa hetki sitten, hän kertoi olevansa ylpeä omista rokotteistaan.) Tämän vuoden huhtikuussa hän kertoi rokotteen turvallisuudesta ja käyttöön otosta sanoilla: "Me rakennamme lentokonetta samalla, kun lennämme sillä." Ei kuulosta kovin vakuuttavalta. Vuotta aikaisemmin Nohynek kertoi Ylelle että rokotteen kehittäjiä on huolestuttanut se, että eläinkokeissa "koe-eläin, joka ei ollut ennen kohdannut virusta, rokotettiin ja rokotuksen jälkeen kohtasi luonnonviruksen, se saikin vaikeamman taudin" Hän on väläytellyt myös mahdollisuutta hihamerkistä terveydentilan ja tautistatuksen mukaan. Haittoja saaneiden kommentteihin hän vastaa, ettei voi ottaa kantaa yksittäistapauksiin. Joulun viettoon hän antoi ohjeistuksen että ruokapöydässäkin käytettäisiin maskia, varsinkin jos mukana on hauraita ihmisiä, jotka eivät ole vielä saaneet kolmatta annosta.. (Ruokaa vai myrkkyä? :D ) Sen minäkin haluan nähdä kun ihmiset syövät jouluateriaa maski päässä! :D


Nohynek (THL), Mika Rämet (Tampereen yliopiston rokotetutkimuskeskus), Mika Salminen (THL), Asko Järvinen (HUS) ja Lasse lehtonen (HUS) ovat olleet aiheen tiimoilta eniten lehtien palstoilla ja uutisissa esillä. Heidän väitetyt lausuntonsa ja kertomansa asiat ovat minun mielestäni usein kammottavia, valheellisia, älyttömiä ja typeriä. Heidän tehtävänään tuntuu olevan pelon ja vastakkainasettelun lietsonta.  Herra Rämet johtaa mm. koronarokotetutkimuksia. Hän luotsaa näiden ihmiskokeiden kulkua ja alkuaskeleita. Koko koronarokotesirkus näyttäisi olevan yhtä suurta ihmiskoetta, jonka päättymisaika on vasta vuonna 2023. Tämä lukee esim. Comirnatyn valmisteyhteenvedossa. Ja koekaniineiksi Rämet hamstraa kynsiinsä ensimmäiset hyväuskoiset halukkaat ihmiset... heitettäväksi heikoille jäille. Suomi on uhrannut omat lapsensa rokotekokeiluille, jotta maailman lapset saisivat lapsilla testattuja piikkejä. Suomi on yksi kolmesta euroopan maasta jossa rokotetta testataan ja nyt siis kokeillaan pieniin lapsiin. Toiset maat ovat Puola ja Espanja. Lisäksi tutkimuksissa on mukana Yhdysvallat. Tällä hetkellä tutkimusta tehdään jopa 6kk ikäisille vauvoille! Heihin injektoidaan jotain huonosti tutkittua ainetta, johon aikuisiakin on kuollut ja sairastunut. Tämä ihan oikeasti särkee mun sydämen! :´( Välillä rokotehaittasivustoilla tulee vastaan kouristelevia, nykiviä, pahoilla ihottumilla olevia ja tosi kipeän näköisiä pikkuisia. Rokotehaitan kerrotaan tulleen esim. äidinmaidon välityksellä.

Nyt kieltäjät huutavat että ei noita kannata uskoa! Mutta miksi ihmeessä kaikki koronaan ja varsinkin longcovidiin liittyvät kauhutarinat täytyy sitten uskoa täysin mukisematta ja kyseenalaistamatta yhtään mitään yhdellä sanallakaan? Tuntuu että kaikki mahdollinen vaiva on ehdottomasti johduttava koronasta, mutta mikään piikin jälkeen tullut vaiva ei voi mitenkäänpäin liittyä piikkiin. Minun mielestäni kaikkea kuulemaansa ja näkemäänsä pitää terveellä tavalla ja sopivasti kyseenalaistaa.

 

Tuputus tuntuu välillä armottomalta. Jos et suostu piikille, syyllistys on kova ja kuulet olevasi itsekäs, etkä ajattele ketään muuta. Minusta itsestäni tuntuu päinvastoin, että yritän nimenomaan ajatella muitakin - ihan kaikkien terveyttä ja tulevaisuutta. Tuputus "kaikkien pelastamiseksi" piikeillä tuntuu tosi hassulta samaan aikaan kun henkilö, joka on merkittävässä asemassa lääketehtaiden tuotteiden, touhujen ja voittojen käärimisen kanssa, kertoo vapaasti kääntäen, että "maailman väkiluku on nyt 6,8 miljardia ja se on kiivaasti nousemassa. Jos teemme oikein hyvää työtä uusien rokotteiden, terveydenhuollon ja lisääntymisterveydenhuollon kanssa, voimme mahdollisesti pienentää tuota lukua 10-15 prosenttia". Video näihin sanomisiin on tässä alla. Yllä lainattu lausunto alkaa kohdasta 3:55. Luulen että Gatesille ei riitä tuo pelkkä 10-15%. Mitä tuo tarkoittaa että uusilla rokotteilla voidaan pienentää väkilukua? Suorien rokotehaittakuolemien lisäksi liittyvätkö esimerkiksi naisten kertomat kuukautishäiriöt piikin jälkeen jotenkin tähän? Rokotehaittaryhmissä ja -sivustoilla kerrotaan, että nuorilla miehillä on ongelmia. Ei haluta enää, ei seiso enää vaikka mitä tekisi ja spermanluovuttajien näytteet eivät enää kelpaa, koska eläviä siittiöitä ei enää ole. Huolestuttavaa. 


Yksi jännä juttu rokottautumisessa on itse THL:n määritelmät sille kuka on rokotettu ja kuka rokottamaton. Otettuasi 1. piikin, olet rokottamaton jos koronarokoteannoksesta on alle 21 vrk. Koska yhdellä annoksella ei vielä porskuteta, tarvitaan toinen. Toinen piikki on voimassa vasta 7 päivän kuluttua piikistä. Eli jos sairastut koronaan 20 päivää ykköspiikin jälkeen, päädyt tilastoon rokottamattomana koronapotilaana. Jos saat sydänkohtauksen alle viikossa toisesta piikistä, uutisoidaan se että "rokottamattomat" tai vajaasti rokotetut täyttävät teho-osastot.



Vastaavasti koronakuolemien tilastointi menee niin että jos henkilöllä on varmistettu koronatartunta ja hän kuolee kuukauden sisällä diagnoosista, merkitään kuolema koronakuolemaksi oikeasta kuolinsyystä huolimatta tai sitä sen kummemmin selvittämättä. THL: COVID-19-tautiin liittyvien kuolemien tilastointi


Painostuksen, kiristyksen ja tuputuksen kaveriksi on tullut lahjonta. Piikin hakijoita on houkuteltu ja palkittu mm. ilmaisella suklaalla, ämpäreillä, lounailla, urheilumatsilipuilla ja lahjakorteilla, joilla voi hankkia vaikkapa bensaa tai pitsaa. Mitä tää touhu oikein on? Toisessa päässä aivan sairaana kannustimena on lupa osallistua yhteiskuntaan, jos vain suostuu ottamaan piikit. Pääsee harrastamaan, opiskelemaan, töihin ja huvituksiin. Hetki sitten käyttöön otettu koronapassi ei mielestäni perustu mitenkään terveyteen. Se perustuu siihen että meitä halutaan hallita ja valvoa. Se on luotu melkoisen löyhin perustein. Rokotettuhan voi kaikesta huolimatta saada ja levittää koronan eteenpäin, mutta passi ilmeisesti pelastaa tilanteen. Ei mene tässäkään maassa varmasti kauaa kun negatiivinen testituloskaan ei enää riitä passin saamiseksi. On oltava rokote. Esim. Virossa tämä käytäntö on jo ilmeisesti tosiasiaa. Olen erittäin huolissani passiin liittyvistä asioista ja kysymyksistä. Pidän sitä suurena turvallisuusuhkana ja ennenkaikkea ihmisoikeuksia rikkovana, perustuslain vastaisena ja kansan kahtia jakavana, syrjintä- ja kiusaamisvälineenä. Syrjintää ja kiusaamista... sen mahdollistavat ja oikeuttavat nyt arvoisat päättäjämme. Ja mihin kaikkeen passi lopulta vielä meidät ajaa... siitä pitää kirjoittaa ehkä ihan oma postauksensa! :D


Päättäjistä puheen ollen. Tiesittekö että vielä 10 vuotta sitten sikainfluenssan aikaan tämän hetkinen pääministerimme Sanna Marin kirjoitti blogipostauksen aiheesta "Raharikas lääketeollisuus". Kirjoituksessa Sanna puhuu ihan järkevää asiaa ja ihan päinvastaista kuin nyt. Mikä on saanut hänet noin kääntämään kelkkansa? Ehkäpä juurikin raharikas lääketeollisuus?

Ja minulla ei ole mitään monia järkeviä ja hyödyllisiä lääkkeitä vastaan. Käytän itsekin melkoista myrkkyä reumaan. Sytostaatissa on kilometrin mittainen haittavaikutusluettelo, mutta pidän sitä ilmiselvine riskeineen silti paljon tutkittuna ja näitä riskejä kohtalaisina ja riittävän tunnettuina. Monesti koronarokotteen puolesta puhujat vastaavat kriittisien huoliin sillä, että onhan buranallakin ihan valtavan pitkä "vikalista" ja vaikka mitä sivuvaikutuksia. Tuohon en osaa vastata kuin että on ihan oikein että noin vanhalla ja tutkitulla lääkkeellä onkin erittäin huolellisesti täytetty sivuvaikutuslistaus, ja luultavasti mitään ei ole peitelty.

Kun vielä 6 vuotta sitten sain luvuttaa verta, minulle räpätettiin, kun olin unohtanut paperihaastattelussa mainita syöneeni 10 tuntia aikaisemmin yhden Buranan. Virkailija oli vähän vihainen kun en ollut tajunnut heti mainita asiasta. Vereni kelpasi heille kyllä, mutta siitä ei voitu buranan vuoksi käyttää kuin joku tietty osa. Sain vielä muistutuksen että kaikki lääkkeet pitää mainita heti!! Siksi onkin nyt vähän hassua, että koronarokotetta ei tarvitse veripalvelulle kertoa, sitä ei kysytä, ja veriä ei mitenkään erotella, käsitellä tai merkata. Eikö koronarokote ole lääke? Miksei se vaikuta verenluovutukseen? Mitä jos rokote on jollekin henkilölle vaarallinen, ja hän saa sitä verensiirron kautta? Epäilyttävää.. Nykyään en enää voi luovuttaa verta juurikin syömieni lääkkeiden vuoksi, koska ne voisivat olla vaarallisia muille. Tilanne on vähintäänkin vähän hassu.


Onko todellakin edelleen niin että koronarokotteen hyödyt ylittävät haitat? Onko tätä oikeasti, vakavasti ja kriittisesti tutkittu muiden kuin piikkien valmistajien toimesta? Kun THL:lta kysyttiin onko alle 18 vuotiaita kuollut koronarokotteen seurauksena, vastaus oli hyvin ympäripyöreä, mutta hyytävä ja siinä puhutaan monikkomuodossa: 

"Koska tapauksia on vähän ja haittavaikutusilmoituksiin sisältyy salassa pidettäviä terveystietoja, viranomaiset voivat antaa tapausten yksityiskohdista tietoa vain niukasti henkilöiden yksityisyydensuojan varmistamiseksi. Terveisin THL viestintä."

Ja tällähetkellä ainoatakaan alle 30 vuotiasta ei ole kuollut koronaan. Olisi ihan todella mielenkiintoista ja reilua nähdä oikeat, aidot tilastot siitä kuinka paljon tauti on vammauttanut ja tappanut ja kuinka paljon piikki on vammauttanut ja tappanut. Jälkimmäisiä tunnutaan ainakin pimitettävän. Moni on rokotehaittasivustoilla kertonut kuinka lääkärit eivät usko tai he kieltävät rokotteen osallisuuden potilaan vaivoihin täysin. Vaikka täysin terve ihminen olisi myöhemmin rokotepäivänään saanut aivoinfarktin tai alkanut nykiä ja kouristella. Haitalle on tuntunut olevan pakko leipoa joku muu syy. Esimerkiksi jokin piilevä synnynnäinen alttius muka.

Media on mukana juonessa niin että jo pitkään lehtien lööpit ovat rummuttaneet kaikenlaisia sairauksia, sairaskohtauksia, iho-, muisti- ym. terveysongelmia, että niitä nyt vain monille tulee..ei sille mitään voi. 

"Näin voit tunnistaa vaarallisen eteisvärinän" 

"Tunnista veritulpan ensioireet -> Reagoitava heti -> äkkikuoleman riski" 

"Särkyjä, väsymystä, aivosumua - Oudot oireet piinaavat jo tuhansia suomalaisia."

"Kuin nivelreuma - Outo tauti leviää hyttysten kautta"     (...loka-marraskuussa :D )

"Yli 70-vuotiaiden diabetes yleistyy rajusti"

"Salakavala suolistosyöpä yleistyy"

Iltalehti, lööppiarkisto

Siitä ei ole kauaa kun impotenttikin normalisoitiin. Iltalehti kirjoitti 8.10.2021 plus-tilaajille jutun otsikolla "Nautintoa ilman erektiota". Eli ei mitään hätää jos ei enää seiso eikä voi normaalisti jatkaa sukua...no proplem! Sehän on voinut olla homman juoni alusta asti...


 Joo joo... ehkä kaikki johtuu jostain ihan muusta... ehkä kaikki on vaan huonoa vitsiä tai pahaa unta..


Jos taas on lukenut enemmänkin valtamedian uutisia, on saattanut törmätä tällaiseenkin uutiseen että "Lääketeollisuus houkuttelee tutkijoita tautitehtailuun." Että MITÄ?!?! Tutkijat lahjotaan suurin rahasummin keksimään uusia sairauksia, että saataisiin lääkkeiden menekkiä suuremmaksi ja sitä kautta lisää kahisevaa lääkevalmistajien kouriin. Siis MITÄ VITTUA!?! Myös aiheella, että koronarokotteesta suunnitellaan pysyvää tulovirtaa lääketeollisuudelle, on tehty Helsingin Sanomissa tilaajille juttu. Vaikka ihmisille on luvattu että kaikesta päästään eroon parilla piikillä. Tästä linkistä näet kirjoituksen kokonaan. Hämärää... siellä ne lääkeyhtiöt vaan hieroo käsiään yhteen..


 


Eli meidän veronmaksajien rahoja suolletaan tämmöisiin vähintäänkin kyseenalaisiin juttuihin. Kiva kiva... Tai jos ei tähän niin tottakai ne annetaan ulkomaille muiden maiden hyväksi tai sitten ykskaks päätetään, että kaikki hyvin toimivat liikennemerkit on ehdottomasti vaihdettava uusiin, ettei vain kukaan loukkaantuisi siitä millaisiksi meidät on luotu. Ja miten paljon Suomessa on liikennemerkkejä, kun täällä meidänkin pikkukylässä on jo todella monta. Kuinka paljon se tekeekään koko suomen laajuudella rahaa?! ..ja minun mielestäni ihan turhaan. Mitä hyvää merkkien uusimisen rahalla olisi voinutkaan saada aikaan? Ehkä paremman palkan terveydenhuollon ihmisille? Lisää resursseja sinne minne tarvitaan?

Kuka oikeasti maksaa nämä "ilmaiset" piikit? Entä testaamiset, jäljitykset, eristykset, karanteenit, erikoisjärjestelyt..? No me veronmaksajat tietysti loppujenlopuksi.. rahoillamme, terveydellämme tai mielenterveydellämme. Piikkihaitoista korvausta hakemiseksi on olemassa Suomen keskinäinen lääkevahinkovakuutusyhtiö, josta on kuitenkin tuntunut olevan kovin vaikeaa, hankalaa ja pitkäveteistä saada korvauksia. Yleiset vakuutusyhtiöt eivät korvaa koronarokotehaittoja. Haitat siis korvaa valtio. Jos korvaa. Eli siis meidän rahat? On hehkuttaen uutisoitu että korvauksia on jaettu jopa 2000€ per henkilö. Jos olet invalidisoitunut kenties loppuiäksesi, menettänyt työkyvyn ja joutunut käymään useita kertoja lääkärissä, onko 2000 euroa silloin riittävä korvaus kaikesta? Mutta eikös se niin mennyt, että jokainen ottaa piikin omalla vastuullaan... mitä siinä enää sitten valittelemaan.

...mutta lasten piikityssuunnitelmat on pysäytettävä! Jokainen aikuinen tehköön kropalleen mitä tahtoo, mutta lapset on säästettävä tämmöiseltä. Ne pienet, jotka enää pystymme säästämään... Kovasti media nyt rummuttaa kuinka alle 12 vuotiaiden tartunnat ovat nousussa, jotain on tehtävä. Samoissa uutisissa todettiin kuitenkin että terveydenhuollossa tämä ei juuri näy. Miksi paniikin lietsonta käyttäen pelinappuloina näin pieniä? :( Lapsetkin lukevat uutisia! Ja voivat pelästyä aivan turhaan!


11 kuukautta ja kolmatta piikkiä menossa. Eikä tehoa. Tartuntaluvut vain nousevat. Kaikki ei voi olla rokottamattomien syytä! Sairaalassa on koronassa myös tuplasti rokotettuja. Koronakuolemia kerrotaan tulleen myös tuplarokotetuille. Iäkkäille tosin, mutta heidän kuolemillaan saadaan kätevästi pelottelutilastot hurjemmiksi.

Syyskuussa koronakuolemia oli yhteensä 29, joista 12 oli rokottamattomilla, 2 yhden annoksen saaneilla ja 15 kaksi annosta saaneilla. THL.

12 piikittämättömillä ja 17 piikitetyillä... Hyvin toimii ja tehoaa vakavaan tautimuotoon ;)

Ja piikittämättömät halutaan kovasti kantamaan vastuu omasta törkeydestään kun kehtaavatkin pilata kaikkien turvallisuuden. Piikittämättömiä tuntuu saavan haukkua, nälviä, aliarvostaa, syrjiä ja sulkea yhteiskunnan ulkopuolelle oman terveysvalintansa vuoksi. Meitä on keskustelupalstoilla saanut haukkua, kiusata ja solvata ilman sensuuria. Näitä ilkeyspuheita ei ole poistettu, mutta koronarokotevastaista kirjoittajaa kohtaa varmasti sensuuri jossain vaiheessa. Itse pääsin näkemään sensuurin omilla silmilläni kun facebookin uutisjutun kommentoinnista alkoi poistua viestejä ihan kesken lukemisen silmieni alla! Viesti hävisi kuin tuhka tuuleen. Tilalle tuli teksti että "osuvin on valittu, joten osa vastauksista on ehkä suodatettu pois." Sananvapaus.. sitä ei kai enää ole. Tuntuu, että myös ajattelun ja tekemisen vapaus kielletään ja lokeroidaan tiettyjen raamien sisään. Ulkopuoliset ajatukset ovat muka kiellettyjä, vaarallisia, törkeitä, häpeällisiä, naurettavia, hörhojuttua, huuhaata, disinformaatiota, salaliittoteoriaa ja foliohattujuttua.

 

Tästä päästäänkin tosi kätsysti siihen millaisia nimityksiä minäkin olen saanut. Voin hiukan aukoa mitä ajattelen näistä. Sen jälkeen kun elokuussa kirjoitin facebookiin ajatuksiani lasten piikityksistä ja Fimean toiminnasta, olen saanut mm. vihjauksen että pitäisikö minusta, pahaa tietoa levittävästä ihmisestä tehdä lastensuojeluilmoitus. Tottakai aina pitää tehdä jos on oikea, perusteltu huoli, että lasten turvallisuus on vaarassa! Tahdon kuitenkin korostaa, että minä en kirjoituksillani ja ajatuksillani todellakaan tahdo mitään pahaa lapsille. Päinvastoin. Tahdon heille ainoastaan hyvää. Turvallisen elämän ja hyvän tulevaisuuden. On kysytty myös, että miten ihmeessä lastenhoitajan suusta voi tulla tuollaista tekstiä. No voi tulla, koska olen tämän kaiken näytön perusteella aivan äärimmäisen huolissani lapsista ja minun työni on huolehtia lapsista!! Niin kauan kuin siinä työssä vain saan ja pystyn jatkamaan... Sitäkin ajatusta heräteltiin että kuka oikeasti haluaa viedä lapsensa rokottamattomalle hoitajalle hoitoon. No..tähän en voi vastata kuin omasta puolestani, että minä kyllä haluaisin ja uskaltaisin, jos minulla vain olisi lapsia. 

No sitten se mitä olen kuullut:

Foliohattu - Jos foliohattu ja foliohatuksi kutsuminen ovat totuuden ja sen etsimisen symboleja, niin kannan kiiltävän kruununi ylpeydellä.

Kulkutautimyönteinen - En tosiaankaan koe olevani minkäänlainen kulkutautimyönteinen vaikka koronajutuista ajattelenkin miten ajattelen. Minä yritän kaikkeni suojautua sairastumisilta syömällä terveellisesti, liikkumalla, nukkumalla, pukeutumalla sään mukaan, syömällä kattavasti vitamiineja ja nauttimalla elämästä. Tapaamalla ystäviä ja viettämällä aikaa luonnossa. Pysymällä niin iloisena ja myönteisenä kuin vain voin. Se, että en enää nykyään käytä maskia, johtuu siitä että sen käyttö on niin absurdia. Jos meillä olisi oikeasti todella vaarallinen ja tappava tauti yhteiskunnassamme, ei tuollaisista ohkaisista maskeista olisi mitään hyötyä. Maskin käyttö päinvastoin tuntuu aiheuttavan terveyshaittaa ihmisille. Päänsärkyä ja hengenahdistusta muunmuassa. Mikä on maskien oikea hyötysuhde? Jos menemme teatteriin ja ihmisillä on maskit suussa niin väliaikakahveilla jo istumme lähekkäin ja maskit ovat poissa. Sitten kun taas liikutaan niin maski nappaistaan toiselta korvalta takaisin naamalle. Kyllä, tätä minäkin olen joskus peloissani ja ahdistuksissani tehnyt kun olen pelännyt, että ihmiset tuomitsevat minut jos en käytä maskia. Koronaa en ole pelännyt koskaan. Vain ihmisten tuomioita. Enää en pelkää, koska koko juttu on niin päätön. Mutta myönnän että olen paininut tämän asian kanssa paljon ja en poissulje sitä etteikö pelko, nurkkaan ahdistaminen tai helpommalla pääseminen voisi saada joskus taas otetta. Esim. tämän kirjoituksen julkaisun jälkeen työpaikallemme tuli maski/visiiripakko. Kritisoin maskin käyttöä lasten kanssa työskennellessä jo puheen ja tunnetaitojen kehittymisen kannalta, kun lapsi ei näe kasvoja, suun liikkeitä ja ilmeitä. Ja edelleen on absurdia, että saman jengin kanssa toimiessa esim. tuokioilla tai siirtymissä pitäisi kovasti suojautua, mutta ruokaillessa ei tarvitsekaan. 

Sosiaali ja Terveysministeriökin on tutkimuksissaan tullut siihen johtopäätökseen, että maskien käytöllä on hengitystieinfektioiden leviämisessä hyvin vähäinen merkitys. Eli maskit ovat hyödyttömiä siinä, mihin niitä nyt käsketään käyttämään. Mutta tottelevaisuuden merkiksi on ilmeisesti vaan käytettävä?

Kulkutautimyönteisyysväitteen kohdalla täytyy myös mainita se, että rakastan puhtaita käsiä. Pesen omia käsiäni jatkuvasti ja lasten käsienpesussa haluan pitää huolta, että se tapahtuu aina oikeissa kohdissa ja riittävän huolellisesti. Ei toki turhaan, vaan perustellusti ja aina tarvittaessa. Tunnen olevani töissä joku saippuankäyttöpoliisi tai joku vastaava "pesunatsi" kun jankkaan lapsille, että aina kun pestään käsiä, otetaan saippuaa ja pestään kunnolla. Olen joutunut saippuan käyttöä myös kollegoille perustelemaan. Olenko kulkutautimyönteinen?

Koronadenialisti - En kyllä kiellä koronan olemassa oloa. Mutta onko se todella niin vaarallinen, haitallinen ja leviävä kuin on meille kerrottu?

Rokotevastainen - En ole mielestäni rokotevastainen. Vain koronarokotevastainen. Tai koronarokotekriittinen... Minua ei vaivaa lainkaan se että olen saanut kaikki lapsuuden peruspiikit. Ja siitäkin on vain vuosi, kun olen viimeksi antanut piikittää itseäni...

Koronarokotevastaisuudella on yhteys kouluttamattomuuteen - No tämä nyt sitten vissiin pitää minun kohdalla paikkaansa. Olen käynyt "vain" peruskoulun ja kaksi ammattitutkintoa. Ensin vaatetusalan artesaaniksi ja sitten perhepäivähoitajaksi. Nonni!! Siinäkö syy miksi ajattelen näin "typerästi"? :D

Tiedevastainen - Onko se vastaisuutta jos vain kyseenalaistaa ja tutkiessaan löytää porsaanreikiä? Onko se kunnon tiedettä, jos joku määrittelee, että joku hämärähkö asia on näin, PISTE ja kaikkien pitää tyytyä ja uskoa siihen yhtään kyseenalaistamatta? Eikö tiede kestä tarkastelua? Ja edelleen käytän mm. lääketieteen palveluita niissä asioissa, jotka minusta vaikuttavat hyviltä ja toimivilta. Olenko tiedevastainen tai lääketiedevastainen?


Minun mielestäni muita hämäriä asioita aiheen ympärillä ovat mm:

Influenssa on yllättäen kadonnut korona-aikana jonnekin? Ovatko muka suojaustoimet voineet kadottaa influenssan? Mutta eivät koronaa?..

Lääkärit ja opettajat ovat saaneet potkuja tai epä-asiallista kohtelua kun ovat uskaltaneet kyseenalaistaa tai valottaa tilannetta. Tunnetuimmasta päästä ehkäpä lääkäri Mikael Kivivuori. Opettajista mm. Luna Lehikoinen joutui irtisanoutumaan, kerrottuaan mielipiteensä. Media tietenkin demonisoi henkilöitä jotka uskaltavat poiketa valtavirrasta.

Rokotehaittoja saaneita ei juurikaan haastatella mediassa ja jos haastatteluja on ollut, "asiantuntijat" lyövät kaiken lyttyyn, vetoavat harvinaisiin valitettaviin yksittäistapauksiin ja puhuvat kaiken taas rokotteen hyväksi että kyllä edelleen hyödyt ylittävät haitat. Ensimmäisiä rokotehaitta-tapauksia julkisuudessa oli Sami Naukkarisen tapaus. Hänen kuolemastaan rokotteen ottamisen jälkeen kertoi Länsiväylä 13.7.2021. Tässä hänen äitinsä kertoo tapahtuneesta: 



Kannattaa katsoa kyseisen videosarjan 3 muutakin osaa. Hyödyt ylittävät haitat? Oikeastiko? Yksittäistapauksena oleminen on vain valitettavaa.. (...ja ilmeisesti valitettavan yleistä)

Haudankaivajat ovat kertoneet somessa että korona-asiakkaita ei ole juuri ollut, mutta rokottamisten alettua, asiakasmäärät ovat pompsahtaneet. Tässä yksi suomalainen hautausurakoitsija kertoo tilanteesta.


Rokotuskattavuus on jo yli 80%. Lisää piikitettyjä tulee jatkuvasti. Silti tartuntojen määrä tuntuu uutisoinnin mukaan kiihtyvän. Melkein toimivaa tavaraa? Ainiin eihän se estä tartunnoilta, vain vakavalta muodolta ja sairaalahoidolta?

Korona voidaan kerrotun mukaan havaita jo jätevedestä ja se tarttuu hyvin herkästi ilmateitse ja samoissa tiloissa oleskelemalla. Lähes henkäisemällä toista ihmistä kohti. Silti testi jolla pääsääntöisesti koronaa etsitään, täytyy työntää pään sisälle asti näytteen saamiseksi. Miksi?

Onko oikein että nyt on vallalla malli, jossa rokottamattomia ja syystä tai toisesta testistä kieltäytyviä saa kohdella terveydenhuollossa huonommin kuin muita? Käytännössä esimerkiksi kipeää aikuista tai lasta ei oteta tutkittavaksi tai hoitoon ilman testiä. Minunkin tiedossani on tuntemani taapero, joka sai sairaskohtauksen. Vanhemmat eivät suostuneet otattamaan lapsestaan testiä päivystyksessä. He kokivat päätöksensä vuoksi saavansa huonompaa kohtelua kuin muut ja hyvin suppean ohjeistuksen siitä, miten mahdollisia tulevia kohtauksia hoidetaan.

Tällä hetkellä vain hiukan päälle 3% väestöstämme on sairastunut koronaan. Heistä n. 0,7% on kuollut. Valtava, vaarallinen pandemia?

Sosiaali- ja terveysministeriön luokituksenkaan mukaan emme ole lähelläkään edes lievän pandemian rajaa. "Sosiaali- ja terveysministeriön vuonna 2012 julkaiseman dokumentin “Kansallinen varautumissuunnitelma influenssapandemiaan” sivulla 50 kappaleen 8.1.4 taulukossa 3 on määritelty “lieväksi pandemiaksi” tilanne, jossa 8 viikon aikana 11.480 ihmistä joutuu sairaalahoitoon, ja kuolleita on 3.450." Ossi Tiihosen blogi

Israelissa, Islannissa ja Irlannissa on hyvin korkeita rokottautumisprosentteja - ja sen jälkeen tartunnat räjähtäneet käsiin...

Urheilijat, varsinkin nuoret urheilijat ovat saaneet nyt niin paljon sydänkohtauksia ja äkkikuolemia, että en ikinä aikaisemmin muista nähneeni vastaavaa. Pelaajia tuntuu tuupertuvan kentälle tuon tuosta.. :( Väitetään, että pelkästään FIFA:n rekisteröimistä pelaajista ja valmentajista 183 olisi saanut jonkinlaisen sairaskohtauksen ja heistä 108 olisi kuollut viime joulukuun jälkeen. Ja luulisi, että jalkapalloilijat ovat yksiä terveimmistä ja hyväkuntoisimmista ihmisistä.

Kun rokotteen on nyt myönnetty suojaavan etupäässä vain itseä ehkä taudin vakavalta muodolta, on se minusta ihan täysin vain omaan kehoon liittyvä päätös. Mutta silti ottamattomuudesta syyllistetään rankasti. Siitä että päättää omasta kehostaan? Miksi ihmeessä esimerkiksi hoitotahdon tai elvytyskiellon sitten saa niinkin helposti? Kyseenalaistamatta ja tuomitsematta oman kehon päätöstä.

Australiassa on ollut vakavia ja hurjia mellakoita kun kansalaiset yrittävät puolustaa omia oikeuksiaan. Sieltä kantautuvat uutiset ovat huolestuttavia ja surullisia. Ihmisiä kohdellaan siellä julmasti. Ilmeisesti sairastuneita ja "altistuneita" (eli tod. näk. rokotteesta kieltäytyviä) on alettu viedä karanteenileireihin. Voiko tämä olla totta? Mutta nämä aiheet eivät mitenkään päin pääse meidän uutisiimme ja valtamediaamme. Samoin eivät myöskään suuret mielenosoitukset Keski-Euroopassa ja meillä. Ainakaan siinä mittakaavassa kuin pitäisi. Jos joku uutinen olisikin, kerrotaan se vähän "ohimennen" tai vähättelevästi, vaikka tapahtumassa olisi ollut satoja, tuhansia tai kymmeniä tuhansia ihmisiä. Miksi näistä ei kerrota, mutta joku elokapina saa lööppitilaa päivätolkulla. Miksei vapauden puolesta taistelijat ja lasten oikeuksia ajavat?

Tein tämän kirjoituksen siksi että haluan vain sanoa mitä ajattelen. Käyttää sananvapauttani. Samalla toivoen että monet esittämäni huolestuttavat väitteet ovatkin oikeasti hölynpölyä ja olisinkin vain hullu höpisijä. Että mitään pahaa ei olekaan tapahtumassa. Että kaikilla on puhtaat jauhot pussissa. Uskallan tämän kaiken kirjoittaa ihan omalla nimellä ja omalla naamalla. Naamalla, jossa filtterinä on onnellisuus ja hiostavan helteinen kesäpäivä tunturiretkellä Kilpisjärvellä, yhdessä Suomen kauneimmassa paikassa. Horisontissa siintää unelmani. Unelma siitä että vielä joskus voisi matkustaa Norjaan ilman mitään passia, todistelua tai luokittelua. Aivan niinkuin ennenkin...

Vaikka olen tässä vuoden sisällä muuttunut tämmöiseksi foliohattu-salaliittoteoreetikoksi, niin koen olevani silti melko sama Anni kuin ennenkin. Paitsi että muhun on tullut paljon enemmän ymmärrystä, hyväksyntää, järkeä ja rakkautta. Välittämistä ja tahtoa tehdä jotain hyvää sekä itselle, että muille. Tunnen itseni myös paljon terveemmäksi kuin ennen, nyt kun olen tietoisempi siitä miten luonto, mielentila, stressi, lääkkeet, vitamiinit ja ruoka minuun ehkä vaikuttaa. Yksi huippujuttu on ollut energiahoito, jonka ystäväni teki minulle. Jalassani on reuman aiheuttaman tulehduksen jäljiltä reaktiivinen kalkkeuma. Joka on ollut päivittäin ihan helvetin kipeä jo kolmen vuoden ajan. Jolle ei lääkärit osaa ja halua tehdä mitään...muuta kuin lääkettä lääkkeen perään. Energiahoito poisti kivun. En vieläkään voi uskoa tapahtunutta todeksi. Eikä varmaan usko mun lääkärikään! :D

Meidän kaunis Suomi. Ainakaan oikeutta luontoon ei kukaan voi viedä pois!

Mutta hei... tässäpä ajatuksiani. Ja paljon tuli vielä mieleen lisääkin mutta niistä voi sitten jatkaa joskus toisella kertaa. Esimerkiksi Kuinka Ruotsissa asennetaan ihmisiin mikrosiruja ja samaa on alettu tehdä Suomessakin. Ja siru voi tietenkin kätevästi sisältää myös koronapassin. Tämänhän piti olla salaliittoteoriaa ja foliohattujen höpinää. Mutta toisin kävi... 

Tämän koko aiheen ympärillä velloo tuhat kysymystä ja tuhat näkemystä. 

Mitä mieltä sinä olet aiheesta? Kommentoi ihmeessä jos haluat! :)

T: Pajusen Anni.. ihan tavallinen onnellinen maalaistollo ja lastenhoitotäti, joka rakastaa luontoa, leipomista ja ihmisten ilahduttamista <3

Vai vaarallinen ja tyhmä? :D


 

6 kommenttia:

  1. Missä päin toimit lastenhoitajana? Mä toisin lapseni heti rokottamattomalle hoitajalle. ❤️ Olen 100% kanssasi samaa mieltä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Päijät-Hämeessä toimin. :) Ammattinimike on perhepäivähoitaja, mutta tällä hetkellä töissä ryhmäperhepäiväkodissa. Jännityksellä odottaen että heitetäänkö pihalle passin puuttuessa. Oi kiitos kauniista sanoistasi! Ihana kuulla tuollaista. :) <3

      Poista
  2. Hyvä kirjoitus ❤️. Samaa mieltä kanssasi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) <3 Mahtavaa, että meitä samoin ajattelevia löytyy. Taitaa olla oikeastaan melkoinen joukko!

      Poista
  3. Löysin nyt vasta tänne sinun blogiisi ja tähän tekstiin, mutta allekirjoitan myös ajatuksesi.
    Olen tällä hetkellä 7 kk raskaana ja neuvolasta onneksi ei ole mitään painostusta rokotukseen tullut, ainoastaan tarjottu mahdollisuutta se ottaa. Mutta ympäristöstä sen sijaan painostusta tulee sitäkin enemmän. "Nyt ei ole aika ajatella vain itseäsi vaan myös lastasi". No sitähän minä eniten tässä juuri ajattelenkin kun jätän piikin ottamatta. Kun pyydän näytille tutkimuksia, joissa osoitetaan että miten raskausaikana otettu piikki vaikuttaa esim. ensimmäisen 10 vuoden aikana lapsen kehitykseen versus niillä lapsilla joiden äiti ei ole piikkiä ottanut, en ole tällaista tutkimusta vielä saanut käsiini. Kumma juttu, kun sellaista ei taida olla vielä olemassakaan! :D En myy itseäni enkä lastani lääkeyhtiöiden ihmiskokeisiin. Piste. Mukava kuulla että meitä "toisinajattelijoita" on muitakin! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun löysit blogiini! :) Ihan mahtavaa että saa jakaa samoja ajatuksia jonkun kanssa. <3

      Hienoa ettei teidän neuvolassa painosteta. Olen kuullut myös toisenlaisia tarinoita. Neuvolan eikä ympäristön pitäisi tuputtaa piikkejä kun eivät varmasti itsekään tiedä mitä ne lopulta aiheuttavat! Tuo on kyllä hyvä konsti vaatia tutkimustuloksia. Kas kummaa kun ei sellaisia olekaan! :D Jännä juttu että long covidista on vaikka minkälaisia tutkimuksia jo.. aika selkeästi näkyy läpi että tässä ei olla terveyden asialla!

      Lapsellasi on viisas, rakastava ja hereillä oleva äiti. Näihin päättömiin vaatimuksiin taipumattomuudesta ja hulluutta vastaan taistelemisesta vielä kiitetään jonakin päivänä. Ihanaa odotusta teille :) <3

      T: Anni

      Poista