maanantai 21. elokuuta 2017

Hedelmäinen yllärisydän -kakku



Tämä oli siskoni ja minun synttärikakkuna keväällä, pääsiäisenä. Mango-persikka-sitrusjuustokakku hedelmäsydämellä. Tarkoituksella kevyt ja raikas! :D


Kakun keskelle tuli 15cm vuoassa hyydytetty persikka-mangosydän. Oisko ollut jotain 3 liivatetta/ 4dl hedelmäsosetta. Ehkä jotain sinne päin... Persikat purkista ja mango bonnen tölkistä.
 

Pohjana kaurakeksi tai digestive...en kyllä muista! 200g keksejä ja 80g voita. Kevyempää metsästäville voi laittaa voin tilalle purkillisen vauvojen hedelmäsosetta. 

Valkoinen täyte on Kinuskikissan höyhenenkevyestä juustokakusta napattu. Meillä tosin laitettiin kyllä ihan vaan sokeria makeutukseen. Mutta hyvää on tuo makeutusjauheellakin.
 

Kakun sydän pohjan päälle ja toinen täyte sydämmen päälle. Yrittäen lopuksi kopautella varovasti mahdolliset jääneet ilmakuplat pois.


Lopuksi päälle vielä mangokiille. 4dl mangososetta ja 3 liivatetta. Ehkä...oletettavasti. Siitä on jo niin kauan kun tämä kakku on tehty ettei kaikkea voi muistaa! :D xD Sitruunaa yritin puskea joka väliin...kakusta tuli silti melko mieto.

Sisältä tämä kakku näytti tältä.


Tarjottavana hedelmäjuustokakun kanssa oli paljon muutakin. Mm. Leivotaan-lehdestä työkaverini toivomuksesta kokeilemiani kurpitsansiemenkeksejä, joista tuli nopeasti monen suosikkeja. 


 Ja tätä kinderpiirakkaa! Toisin sanoen sydänkohtauspiirasta. Voita, sokeria, suklaata...suklaata, suklaata, suklaata. En ees tykkää kindereistä! Mutkun tuli luvattua että kinderikaakkua on tarjolla, niin pitihän sitä tehdä... Kummallista että en tykkää hasselpähkinöistä, mutta kinderiperheen paras namu on tuo kinder bueno -patukka. Täynnä pähkinätöhnää... Makuaisti on välillä outo...

Lohitötköttiä ja ruisneppareita.

Siskoni herkkupitsaa ja rucolaa.
Suurkiitos heille jotka tulivat kahville ja osallistuivat näiden syömiseen! :)

2 kommenttia: